Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Κορυφαίος φρουτοχυμός από καρπό που έχει συλλεχθεί νωρίς, μόνο από καρπό της Κορωνέικης ποικιλίας . Η συγκομιδή του γίνεται από τις αρχές του Νοέμβριου μέχρι τον Δεκέμβρη, από ιστοποιημένους και προστατευμένους ελαιώνες στην περιοχή της Καλαμάτας΄.

Το χρώμα του είναι πράσινο με μικρές χρυσοκίτρινες νότες. Η γεύση του πικάντικη και λίγο πικρή, γεμάτη από τα αρώματα του τόπους μας και την φρεσκάδα της φρεσκοκομμένης χλόης, του αγγουριού, της αγκινάρα της ντομάτας, των ξηρών καρπών…, που γεμίζουν τον ουρανίσκο. Από τα μετρήσιμα ποιητικά χαρακτηριστικά είναι χαμηλή οξύτητα με δείκτη μικρότερο του 0,5% . Η έκθλιψη γίνεται του καρπού γίνεται μέσα σε 24 ώρες σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (ψυχρή εκθλιψη)
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 500 ml
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 500ml
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1 L
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1L
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3L
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3L
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4 L
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4L
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 5 L
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 5L

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (Συμβατικό)

Φρουτοχυμός από τον ώριμο καρπό της ελιάς, με χρυσοπράσινο χρώμα. Η συγκομιδή πραγματοποιείτε μέχρι το τέλος Ιανουαρίου . Η γεύση του ήπια, μεστή, λιγότερο πικάντικη. Απο τα μετρήσιμα ποιοτικά χαρακτηριστικά η οξύτητα είναι μικρότερη από το 0,8% Η έκθλιψη γίνεται του καρπού γίνεται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (ψυχρή έκθλιψη)
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ 5 L
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 5L